Populární série akcí Maso, oheň, chianti se po roce opět vrací. Vyzrálé hovězí z grilu Vulcanus, toskánské delikatesy a prémiová červená vína chianti vás budou čekat na terase Bistra Helen už 21. června od 18:00 hodin. Další termíny jsou 30. srpna a 20. září.
![](https://olomoucky.report.cz/wp-content/uploads/sites/2/2024/06/picture-lightbox-17171586936514537146659c325d12e5.jpg)
![](https://olomoucky.report.cz/wp-content/uploads/sites/2/2024/06/picture-lightbox-171715864717380021326659c2f723752.jpg)
![](https://olomoucky.report.cz/wp-content/uploads/sites/2/2024/06/picture-lightbox-17171587013645259056659c32d19369.jpg)
Pokud máte rádi prémiové stařené hovězí maso, pak si tuto akci určitě nenechte ujít. V režii šéfkuchaře Lobster Family restaurant Františka Pospíšila si můžete vychutnat náš originální tartar, carpaccio z květové špičky, grilovaný vysoký roštěnec, ořech z kýty a florentinský steak. Ke kvalitnímu masu bude podávat vybraná chianti renomovaná společnost Flemming’s wine – po skleničce nebo po láhvi.
Vína můžete nejen ochutnat, ale také se o nich pobavit s opravdovými odborníky. Bude to zkrátka akce, na kterou jen tak nezapomenete. I díky nevšednímu výhledu na historickou Olomouc. Vstupenky na akci zakoupíte zde.
![](https://olomoucky.report.cz/wp-content/uploads/sites/2/2024/06/picture-lightbox-17171586532654507146659c2fd6e922.jpg)
![](https://olomoucky.report.cz/wp-content/uploads/sites/2/2024/06/picture-lightbox-17171586978684230766659c329b19e0.jpg)
![](https://olomoucky.report.cz/wp-content/uploads/sites/2/2024/06/picture-lightbox-171715865013806786606659c2fa77087.jpg)