Ukažte, co ve vás je! Finišují registrace kapel do Objevu roku Radia Haná

45
Zdroj: RadioHaná

Jedinečná příležitost pro mladé kapely. Tou je talentová soutěž Objev roku Radia Haná aneb Hledáme nové Radečky. Registrace do soutěže vrcholí. Přihlášku můžete poslat už jen do konce března. Soutěží hudební skupiny s průměrným věkem do třiceti let. Hlavní cenou je exkluzivní promo v hodnotě 250 tisíc korun. Soutěž je žánrově omezena na mainstream, pop a rock.

PŘIHLASTE SE DO KONCE BŘEZNA NA OBJEV@RADIOHANA.CZ

Projekt, který má za cíl zviditelnit nadějné kapely, pořádá Radio Haná ve spolupráci s nahrávacím studiem TA Musica a hudební skupinou O5 a Radeček. Skupiny se mohou hlásit na e-mail objev@radiohana.cz„Součástí přihlášky by mělo být krátké představení kapely, reprezentativní foto, spolehlivý kontakt a link na tvorbu v MP3 nebo videoklipy či záznam koncertu na YouTube,“ vysvětluje programový šéf Radia Haná a člen Akademie populární hudby Marek Berger.

Už jen pár dní! Tak neváhejte. Tomino z kapely O5 a Radeček láká mladé skupiny do soutěže Objev roku Radia Haná 2022.

O co se soutěží?

Kapela pyšnící se titulem Objev roku rádia Haná získá prostor v profesionálním nahrávacím studiu TA musica, kde natočí singl pod profesionálním producentským dohledem a další super možnosti.